Livet i og omkring Aarhusbugten

Ny bog fortæller om livet i og omkring Aarhusbugten

NettoPower - Ting vi elsker - Aarhusbugten
Som medejere af formidlingsvirksomheden Aarhus Searangers har Per Kirchner og Nicolai Hommelhoff brugt hundredvis af timer på Aarhusbugten – blandt andet på at dyrke deres fælles interesse for harpunjagt. Og det var netop efter en nat i vandet ved Sletterhage Fyr i sommer, at idéen til at skrive en bog om Aarhusbugten opstod. I en nylig pressemeddelelse om bogen, fortæller de to blandt andet at: 
 
- Vi elsker livet i og omkring Aarhusbugten, og vi bruger en meget stor del af vores fritid på at nyde bugtens natur og dens kulturelle og gastronomiske tilbud – og når vi er sammen med vores venner, så deler vi mange af de historier, som vi hører fra de mennesker, som vi møder ved bugten. Vi fik derfor idéen til at lave en bog, der viser, hvor fantastisk Aarhusbugten er, siger Per Kirchner.
 
NettoPower - Ting vi elsker - aarhusbugten
 
Overskud går til skoleelever
Og der var ikke langt fra idé til handling for de to medejere. Sidst på sommeren tog de to venner hul på arbejdet med coffee table-bogen ’Livet i og omkring Aarhusbugten’. Det blev så besluttet at hele overskuddet fra bogen skulle gå til at sende skoleelever ud at sejle på Aarhusbugten med Aarhus Searangers. På den måde kan børnene lære om Aarhusbugten og den kultur der høre med. Hos NettoPower har vi kontor tæt ved Aarhusbugten, og udsigten til at flere lære om kulturen og ser bugten glæder os meget. 
 
12 interviews og 12 opskrifter
Livet i og omkring Aarhusbugten’ er på 180 sider og består af 12 interviews med 12 personer, der alle har et specielt forhold til Aarhusbugten – blandt andre havnefogeden på Tunø, en kartoffelavler på Samsø og en vikingeentusiast fra Aarhus.  Derudover er der 12 forskellige opskrifter leveret af kokke og madentusiaster fra området omkring Aarhusbugten. Prisen på bogen er 249 kr. 
 

Comments

A
 
Trustpilot

NettoPower er i toppen over Danmarks bedst anmeldte energiselskaber på Trustpilot. 

 

Find os på trustpilot

NettoPower kundeservice
Vi elsker at tale energi

Vores kunder er i centrum af vores virksomhed. Hvis du har brug for hjælp til at forstå, hvordan NettoPower arbejder, kan du kaste et blik på vores spørgsmål og svar (FAQ) eller ringe til os på 70 500 500.

 

Spørgsmål og svar