Oculus Rift

Virtual reality eller som det hedder på dansk ”tilsyneladende virkelighed”, altså en computerskabt illusion er noget firmaet Oculus Rift er mestre i.

NettoPower - Ting vi elsker - Occulus rift image
Virtual reality eller som det hedder på dansk ”tilsyneladende virkelighed”, altså en computerskabt illusion er noget firmaet Oculus Rift er mestre i. Grunden til vi skriver om det
te netop nu, er fordi at firmaet lancerer et virtual reality headset i første kvartal af 2016. Prisen er endnu ikke fastsat, men man regner med det kommer til at koste omkring 4-5 tusinde kroner.
 
Det foregår på den måde at man sætter sit headset til computeren via USB og installere nogle sensorer og efterfølgende er man klar til at spille nogle specielt udviklet spil i en virtuel verden. Det lyder måske skørt, men ikke desto mindre satser spilverdenen stort på det i øjeblikket. I marts 2014 købte stifteren af Facebook Mark Zuckerberg en prototype af Oculus Rift, og blev så imponeret at han besluttede sig for at købe hele virksomheden for svimlende 2 milliarder dollars. Oculus Rift er primært lavet til spil, men hvis det bliver en succes kan det være at Zuckerberg planlægger at revolutionere de sociale medier med netop dette.
 
Flere og flere virksomheder gør sig klar til deres indtog på markedet her i blandt HTC Vive som mange spår en stor succes. Forskellen på Oculus Rift og HTC Vive ligger blandt andet i at Hive ved hjælp af laser-trackere, der placeres i rummet, kan finde ud af størrelsen og formen af det rum man er i, og på den måde gøre spiloplevelsen endnu federe.
 
Det hele lyder uvirkeligt, men kan potentielt ændre måden hvorpå man spiller computer for evigt. 
 

Comments

A
 
Trustpilot

NettoPower er i toppen over Danmarks bedst anmeldte energiselskaber på Trustpilot. 

 

Find os på trustpilot

NettoPower kundeservice
Vi elsker at tale energi

Vores kunder er i centrum af vores virksomhed. Hvis du har brug for hjælp til at forstå, hvordan NettoPower arbejder, kan du kaste et blik på vores spørgsmål og svar (FAQ) eller ringe til os på 70 500 500.

 

Spørgsmål og svar