Thermo Tent

Kender du det med at sove i et telt, hvor temperaturen svinger alt efter vejret udenfor?

NettoPower - Ting vi elsker - Thermo Tent
Kender du det med at sove i et telt, hvor temperaturen svinger alt efter vejret udenfor? Når man skal sove fryser man, og når man vågner om morgenen er man badet i sved.  Ydermere har man ikke kunne sove fordi naboen har haft gang i sang og dans rundt om bålet. Der kan være mange irritationsmomenter når man begiver sig ud i det fri, men Thermo Tent har måske løsningen på det hele.
 
Thermo Tent benytter en speciel isoleringsteknologi med flere lag der gør at temperaturen i teltet ikke falder og stiger hele tiden, og på samme måde holder det også lyde ude. Deres telte har været en stor succes på crowdfunding-portalen kickstarter, hvor der har rejst over 50000 tusinde euro til projektet.
 
Efter at dømme på Thermo Tents hjemmeside så er deres telte allerede blevet booket til ture fra alt til Base Camp på Mount Everest og ned til Afrikas jungle. Så skulle man få lyst til at afprøve teltet på et af de mange festivaller i Europa, eller blot en tur i baghaven hos svigerfamilien så burde det kunne holde.
 
 

 

Comments

A
 
Trustpilot

NettoPower er i toppen over Danmarks bedst anmeldte energiselskaber på Trustpilot. 

 

Find os på trustpilot

NettoPower kundeservice
Vi elsker at tale energi

Vores kunder er i centrum af vores virksomhed. Hvis du har brug for hjælp til at forstå, hvordan NettoPower arbejder, kan du kaste et blik på vores spørgsmål og svar (FAQ) eller ringe til os på 70 500 500.

 

Spørgsmål og svar