Billig el i Aalborg – vi er vaskeægte ”elsjæle”

Hos nettopower er vi ikke bare ildsjæle, men bogstavelig talt også ”elsjæle”.
Vi brænder for god service og ønsker at kunne levere billig el i Aalborg,
så det bliver meget sjovere at være elkunde.

Tilmeld dig her

Hjem / Billig el i Aalborg

Billig el i Aalborg

Hvorfor vælge nettopower som dit elselskab i Aalborg?

Hvorfor bør du overveje at skifte elleverandør og elforsyning i Aalborg? Måske du allerede er nogenlunde tilfreds med dit nuværende elselskab i Aalborg og derfor ikke har afsøgt alternativerne på markedet. Eller måske du har gået med tanken om at skifte til noget bedre og billigere, men bare ikke har fået taget dig sammen. Det kan også være, at du slet ikke har skænket muligheden en tanke i første omgang.

Uanset hvor i beslutningsprocessen du måtte befinde dig, kan det være fornuftigt og rent faktisk økonomisk besparende at vælge en ny udbyder. Nedenfor har vi samlet tre gode grunde til, at du bør overveje os som din nye leverandør af el i Aalborg.

#1 Service i verdensklasse

Vi lever og ånder for glade og tilfredse kunder – og dem har vi heldigvis mange af. Derfor er vi også fast inventar i toppen af Trustpilot – både hos kunder i Aalborg og i resten af Danmark.

#2 Garanti for billig el i Aalborg

Vi er den stolte bærer af titlen som Danmarks billigste elselskab i 2018 ved et forbrug op til 1.800 kWh vest og øst for Storebælt samt andenplads op til 4.500 kwh vest og øst for Storebælt. Det er din garanti for billig el i Aalborg.

nettopower er på dit hold

Vi bekæmper et uigennemskueligt elmarked med 100% gennemsigtighed og besvarelse af et hvilket som helst spørgsmål. Hos nettopower er vi kort sagt altid på dit hold.

nettopower i forhold til markedet

Det er let at postulere, at vi er blandt Danmarks absolut billigste leverandører af el til Aalborg. Men der er faktisk hold i udtalelsen, hvilket tydeligt kommer til udtryk, hvis man betragter nettopowers priser i lyset af de generelle markedspriser.
For at give dig syn for sagen har vi udarbejdet et diagram, der illustrerer den øjensynlige forskel mellem nettopower og markedet. Her får du et klokkeklart billede af, hvordan markedsgennemsnitsprisen og nettopowers gennemsnitspris ser ud vest for Storebælt. Og forskellen er til at tage at føle på: nettopower er bare billigere.

nettopower

Markedsgennemsnit

øre/kwh (incl moms)

Måned

øre/kwh (incl moms)

Måned

Én ting er at kunne blive præsenteret for en grafisk illustration af nettopowers priser over for de generelle markedspriser. Noget andet er, hvordan du aflæser diagrammets konkrete informationer – korrekt vel at mærke. Hvis du sammenligner nettopowers priser med andre udbyderes priser, er det vigtigt, at du medregner både moms, abonnement samt øvrige gebyrer. Disse udgifter er typisk ikke indregnet i den endelige pris hos andre elselskabers priser – men det er de hos os.

nettopower har intet at skjule og lægger alle kortene på bordet fra starten, så du ved, hvad du får. Af samme grund skal du således ikke frygte for skjulte gebyrer, uventede afgifter eller lignende uønskede udgifter. Og diagrammet taler sådan set sit tydelige sprog: Der er rigtig mange penge at spare ved at vælge nettopower frem for andre leverandører af el i Aalborg såvel som andre steder i landet. Statistikken er udarbejdet på baggrund af Forsyningstilsynets elprisstatistik, og tallene offentliggøres først tre måneder bagudrettet.

Hvordan virker det? Kun 3 hurtige trin fra billig el i Aalborg

Er du også af den overbevisning, at det at skulle skifte til en ny ellevarandør og oprette sig på ny er en langsom, besværlig og uoverskuelig proces, der koster både tid og penge? Det forstår vi sådan set godt. Sådan er det nemlig i mange tilfælde – men ikke hos nettopower. Vi har vendt bøtten om og kan tilbyde dig et nemt, effektivt og gnidningsfrit tilmeldings- og oprettelses-flow, der gør det muligt at skifte til vores selskab på kun tre minutter.
Ved hjælp af kun tre simple trin kan du komme skridtet meget nærmere din nye og billige el i Aalborg – og spare gode penge. Se, hvor nemt det er lige nedenfor.

1. Tilmelding

Ved at udfylde vores online formular kan du tilmelde dig nettopower på kun fem minutter.

2. Godkendelse

Når tilmeldingen er gennemført, går der 1-2 dage, før godkendelsen er gået helt igennem – og så er dit endelige skifte lige om hjørnet.

3. Levering

Sådan! Du er nu nået i mål, og efter 2-5 uger er du den heldige ejer af strøm fra en af Danmarks billigste elleverandør ved et forbrug på op til 4.500 kWh vest for Storebælt.

Det har aldrig været nemmere og hurtigere – værsgo!

Vores elpriser

Hos nettopower gør vi op med markedets generelt tårnhøje elpriser og leverer i stedet favorable tilbud på billig el i Aalborg – til skarpe lavpriser, hvor alle kan være med. Frem for at puste priserne unødigt op holder vi dem til det minimale – for det er i vores optik mest fair og giver bedst mening for alle parter. Vi går ind for 100% gennemsigtighed og gør en dyd ud af at gøre vores services og priser så simple og nemme at forstå som overhovedet muligt. Derfor har vi også valgt at skære alle gebyrer, udgifter til abonnementsoprettelse og bindingsperioder væk, så du som kunde udelukkende skal forholde dig til den reelle pris, som præsenteres. Nedenfor har vi oplistet vores favorable gennemsnitspriser pr. øre/kWh.
Vores gennemsnitspris for Maj
(Vest for storebælt)

67.05 øre/kWh*

*Pris for selve strømmen, inkl. moms

1.96 kr/kWh**

**Samlet pris inkl omkostninger til transport,
elafgifter, PSO, selve strømmen og moms

ingen binding / 0 Kr. i abonnement

Vores gennemsnitspris for Maj
(Øst for storebælt)

66.69 øre/kWh*

*Pris for selve strømmen, inkl. moms

2.21 kr/kWh**

**Samlet pris inkl omkostninger til transport, 
elafgifter, PSO, selve strømmen og moms

ingen binding / 0 Kr. i abonnement

Vi er anderledes – og højst sandsynligt den billigste elforsyning i Aalborg

Siden nettopowers etablering har vores stålsatte vision været at være blandt de absolut billigste på elforsyning i Aalborg såvel som i resten af landet. Og det er vi heldigvis nået i mål med. Vi er stolte over, at vores lave elpriser aldrig er blevet på bekostning af den optimale service og kundeorientering, som vi vægter ekstremt højt.

Vi er et anderledes elselskab i Aalborg, og det er vi bestemt ikke kede af. Tværtimod. Vi vil ikke matche de store elselskaber, men derimod være det lokale og billige alternativ, der henvender sig til alle kunder, der ønsker høj kvalitet til fair lavpriser.

Vi holder alle vores omkostninger maksimalt nede ved udelukkende at tilbyde ét produkt, der løbende optimeres og udvikles med henblik på at gøre det endnu billigere og bedre for dig. Dét er forudsætningen for, at vi kan levere så billig el til Aalborg, som vi rent faktisk formår i dag. Og det er noget, vi vil blive ved med fremover.

Vælger du at blive en del af nettopower-familien, kan du godt vinke farvel til bøvlede skift af elselskab hver tredje måned for at opnå den billigste elpris. Vi gør det såre simpelt for dig, da vi konstant bestræber os på at være blandt de billigste leverandører af el i Aalborg – og Danmark. Og det er blandt andet denne ambition, kombineret med vores enkle regninger, lave priser og gebyrfri service, der gør, at vi er blandt landets førende elselskaber målt på Trustpilot-anmeldelser

Skulle du ligge inde med et hvilket som helst tvivlsspørgsmål, eller ønsker du yderligere information om vores elpriser eller tilmelding, sidder vores kompetente kundeservice altid klar til at hjælpe dig og besvare alle dine spørgsmål.

Gør en forskel for miljøet for kun 19 kr.

Hos nettopower skiller vi os ikke kun ud fra de andre større elselskaber i Aalborg i kraft af vores lave priser og høje service, men også, fordi vi gør en målrettet indsats for at slette energiindustriens miljøskadelige fodspor. Vi føler et medansvar i forhold til verdensklimaet, og vi lytter samtidig til den stigende efterspørgsel på miljørigtige alternativer med hensyn til elforsyning i Aalborg og resten af landet.

Af den grund gør vi en aktiv indsats for at styrke den grønne omstilling – i fællesskab med vores kunder. Det kommer eksempelvis til udtryk i vores nylancerede tiltag, der tilbyder alle vores kunder, at de rent faktisk kan gøre en forskel for verdensmiljøet for kun 19 kroner om måneden . Og inden for den nærmeste fremtid vil du tilmed kunne bestille naturgas, hvis du ønsker det.

nettopower er altså ikke kun det prisvenlige alternativ til el i Aalborg, men også det grønne og ansvarlige alternativ. Og det er vi glade for at være.

Et ukompliceret elselskab i Aalborg – uden uventede overraskelser

nettopower er din mulighed for at blive kunde hos et ukompliceret elselskab i Aalborg, hvor du får, hvad du ser – og hvor en aftale er en aftale. Vi har ikke skrevet ubehagelige overraskelser ind i kontrakten med småt, så kunderne ikke kan læse det. Vi lægger alt frem åbent og opererer hverken med skjulte gebyrer eller andre ekstraomkostninger, som pludselig kan komme bag på dig.


Vi sætter en stor ære i at kunne levere ærlig, oprigtig, pålidelig og ikke mindst fair service til alle vores kunder – private såvel som erhvervsdrivende. Vores base af tilfredse og loyale kunder bliver større og større for hver dag, der går – og vi har altid en stående invitation til dig om at blive en del af vores nettopower-familie. Du skal være meget velkommen!

Tilmeld dig vores prisvenlige energifællesskab – allerede i dag

Kunne du godt tænke dig at tegne et medlemskab hos et af Danmarks billigste elleverandør øst og vest for Storebælt? I så fald er vi hos nettopower det helt rette match for dig.

Når du vælger os, kvitterer vi med et af markedets stærkeste priser på el i Aalborg – og vi vil gøre vores ypperste for altid at holde prisen maksimalt nede og samtidig holde kundetilfredsheden helt i top for fremtiden.

Heldigvis kræver det kun tre hurtige trin på vores hjemmeside, og hvis du skulle være i tvivl om tilmeldingsforholdene, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at høre fra dig og invitere dig ind i vores prisvenlige energifællesskab.

Kunne du tænke dig at blive en del af nettopower familien?

Ved en tilmelding hos nettopower er du sikker på at opnå markeds stærkeste priser i Aalborg.
Vi vil altid forsøge at holde prisen nede i Aalborg og kundetilfredsheden oppe i Aalborg.