Strøm fra Nettopower

Vi har samlet tre gode grunde til at få billig strøm fra NettoPowerEn god oplevelse hos NettoPower

En god oplevelse

Det handler ikke kun om billig strøm, men også om god kundeservice. Blandt andet derfor er vi blandt de bedst anmeldte elselskaber på Trustpilot. 

 

billig-strøm-

Billig strøm

Hos NettoPower er vi elsjæle. Det betyder, at vi holder øje med din elregning og sikre dig en god pris. 

Tilmeld dig nu

 

 

Billig-strøm-hjerter

På din side

Elmarkedet kan være svært at finde rundt i. Hvornår er strøm billigt, og hvad betyder alle de afgifter? Frygt ej, vi er på din side og sørger for at yde en god service såfremt du skulle have brug for det. 

 

Det kræver mere end billig strøm

Ifølge brugerne på Trustpilot har NettoPower ikke kun billig strøm, men også en rigtig god kundeservice

 

 

 

Sådan virker det

Vi har samlet lidt information om, hvordan processen forløber fra du tilmelder dig billig strøm, til du begynder at spare penge på din strømregning.

Lær mere

billig-strøm-tilmelding

1. Tilmeld

Det tager ikke mere end fem minutter at tilmelde sig en billig strøm leverandør. Ønsker du hjælp og har spørgsmål om strøm står vi til rådighed på telefonen/mail.
 
 

billig-strøm-kunde

2. Godkendelsen

Efter et par dage bliver dit skifte godkendt. Du er nu meget tæt på at få billig strøm, simple regninger og en god kundeservice
 
 

billig-strøm-levering

3. Levering af billig strøm

Skifter bliver godkendt. Efter 2-5 uger bliver NettoPower din leverandør af billig strøm, og du bliver kunde hos os.  
 
 
 

 

Skift til NettoPower og få billig strøm

NettoPower arbejder hårdt på at gøre strøm simpelt. Alt for mange gange har vi hørt at det er kompliceret at finde en billig strøm leverandør. Brug 1 minut og 13 sekunder på at se denne video, så har du de vigtigste grunde til, at du skal vælge billig strøm fra NettoPower

Fortæl mig mere

 

 

 

Vi indrømmer det gerne. Det kan være svært at finde en leverandør af strøm, som levere simple regninger, billig strøm og god kundeservice. Af den årsag gik vi i luften i 2012, og det har kun gået en vej siden da, og det er fremad. Da vi, i 2012, skabte NettoPower var det med formålet om at skabe et energiselskab, hvor kunderne skulle være i fokus. Rent praktisk betyder det, at vi skærer alt det overflødige væk og fokuserer på det, som vi mener er vigtigt for vores kunder - nemlig billig strøm og god kundeservice. Derudover er vi gennemsigtige i alt hvad vi gør, og leverer - alt andet hører fortiden til. Af den årsag har vi påtaget os ansvaret med at foretage prissammenligninger på strøm - og har gjort det over flere omgange. Her har vi belyst de billigste leverandører og også de dyreste - netop fordi vi ønsker mere åbenhed på markedet. I videoen har vi valgt at fokusere på, hvad der gør os unikke i forhold til vores konkurrenter. Vi kan ikke levere bedre strøm og vi kan ikke gøre skatter og afgifter billigere fordi det er der ingen der kan. Alle leverandører af strøm levere det samme strøm - uanset hvad der bliver fortalt. Alle leverandører har de samme skatter og afgifter fordi det er fastlagt af staten. Der, hvor vi kan gå ind og gøre en forskel er på den rå kWh - altså det som én kwh koster uden skatter og afgifter/transport. Det kan vi typisk gøre billigere end vores konkurrenter - og det kan vi fordi vi har bygget vores egne systemer. De fleste energiselskaber lejer sig ind på systemer til at varetage kunder og sælge/købe strøm. Det har vi valgt at bygge selv, og derfor sparer vi på de udgifter som mange strøm-leverandører har. Derudover er det også ganske simpelt fordi vi ikke tjener lige så meget på en kunde, som vores konkurrenter gør. Hos NettoPower er vi elsjæle - det betyder at vi beskæftiger os med strøm fordi det er vores passion - og ikke kun fordi det er vores arbejde. Derfor behøver vi heller ikke tjene lige så meget på vores kunder - fordi vores mission er helt anderledes end de store selskaber som blot ønsker at tjene en masse penge. Derfor kan vi typisk sælge strøm til en billigere pris end, hvad vores konkurrenter kan. 

 

 

 

En billig strøm leverandør

Hos NettoPower opererer vi kun med variable elpriser,
da det er billig strøm for dig

Fortæl mig mere

 

Billig strøm fra NettoPower

 

I de seneste fire prissammenligninger har vi fået tre førstepladser og én andenplads, i kampen om at levere Danmarks billigste strøm med vores variable produkt "Altid billig el". Vi har valgt at have fokus på ét produkt, og det er vores variable strøm produkt. Det betyder, at prisen svinger efter børsen modsat for eksempel en fastpris som er fast i1-3 år. Grunden til at vi har valgt at have en variabel strøm pris er fordi vi mener, at det på sigt er billigst for vores kunder. Det er dog få tilfælde, hvor vi mener at det kan give mening at vælge en fastpris. For eksempel på tidspunkter, hvor man er interesseret i at skifte strøm produkt hver 6. måned. Så kan man være heldig at finde nogle billigere introduktionstilbud og så skifte rundt fra selskab til selskab. Det er dog ikke noget vi anbefaler, da man hurtigt kan blive fanget i et dyrt produkt efter endt introduktionsperiode, hvis man ikke ved hvad man gør. Af den årsag anbefaler vi altid at man vælger en variabel pris da man så kan fokusere på andet end sin elregning - da denne er i trygge hænder. Når man bliver kunde hos os, får man et login til sin selvbetjening. Her har man adgang til en masse information som timepriser, strøm forbrug, fakturaer og meget mere. Skulle man ønske mere information end hvad der kan findes på selvbetjeningen så kan man altid kontakte vores kundeservice
 

 

Tilmeld dig nu

Tilmeld dig til billig strøm nu eller kontakt os, hvis du har spørgsmål

Tilmeld dig nu     Kontakt os