Billig strøm – få maksimal værdi for pengene

Vi vil levere billig strøm og god kundeservice til alle vores kunder.
Faktisk kan vi tilbyde dig noget af den formodentlig billigste strøm i landet – værsgo!

Tilmeld dig her

Hjem / Billig strøm

Billig strøm

nettopower er meget mere end kun billig strøm

Hvorfor vælge nettopower som dit nye elselskab? Jo, det er der såmænd rigtig mange gode grunde til. Én ting er vores super billige strøm i Danmark, som leveres i bedste kvalitet og med højeste stabilitet. Noget andet (og tredje) er vores fantastiske kundeservice og optimale kundeoplevelse. Hos nettopower er vi nemlig meget mere en bare billig strøm. Vi er dit lokale og personlige elselskab, der lever og ånder for den høje grad af kundetilfredshed.

Opskriften på dette er sådan set ganske simpel. Læs med nedenfor, hvor vi har oplistet tre hurtige grunde til, hvorfor du bør vælge nettopower som din fremtidige leverandør af billig strøm.

En (rigtig) god oplevelse

Det handler ikke kun om billig strøm, men også om god kundeservice. Eller rettere: Fremragende kundeservice. Blandt andet derfor er vi stolte over at være blandt de bedst anmeldte elselskaber på Trustpilot.

Billig strøm. Punktum

Hos nettopower er vi ”elsjæle”. Det betyder, at vi holder øje med din elregning og sikrer dig en skarp pris. Som kunde er du altså garanteret billig strøm, der er til at betale sig fra.

På din side – altid

Elmarkedet kan være svært at finde rundt i. Hvornår er der billig strøm? Hvem leverer billig strøm? Og hvad betyder alle de mange afgifter? Frygt ej, vi er på din side. Vi sørger for optimal kundeservice og gode vilkår – altid!

Vi gør det simpelt – billig strøm og super kundeservice

Hos nettopower arbejder vi benhårdt på at gøre dit energiforbrug så simpelt som overhovedet muligt. Vi hører alt for mange gange frustrationer fra folk, der føler, at det er meget kompliceret og uoverskueligt at finde en løsning med billig strøm. Leverandør efter leverandør tilbyder stribevis af tilbud, men priserne er typisk uigennemskuelige og ofte vanskelige at forstå – selv for dem, der rent faktisk kender til og ved noget om elmarkedet.

Netop dette har vi valgt at gøre op med. Vi har nemlig strikket et ekstremt enkelt og strømlinet produkt sammen, som er til at forstå og betale sig fra – uafhængig af din forhåndsviden og pengepungens tykkelse. Siden vi gik i luften i 2012, har vores stålsatte ambition været at levere billig strøm, simple regninger og ikke mindst optimal kundeservice. Dette har vi blandt andet lykkes med grundet vores unikke og prisvenlige produkt, hvor vi har skåret alt overflødigt væk og udelukkende fokuseret på det, som vi mener er vigtigt for vores kunder.

Det betyder også, at du ikke skal bøvle med dyre abonnementsløsninger, skjulte gebyrer og ekstraomkostninger. Vi skærer helt ind til benet, så du ved, hvad du får – nemlig den perfekte kombination af billig strøm og super kundeservice.

Dette er i vores optik indbegrebet af ordet ”elsjæle”, som vi på alle måder mener, at vi er. Vi beskæftiger os med strøm, fordi det er vores passion – og ikke kun fordi det er vores arbejde og forretning. Derfor behøver vi heller ikke tjene lige så meget på vores kunder, som vores konkurrenter gør – fordi vores mission er helt anderledes end de store selskaber, som blot ønsker at tjene en masse penge.

Dét er vores hemmelige opskrift på succes, der muliggør, at vi generelt kan sælge billig strøm til en lavere pris end markedsgennemsnittet. Og det er vi sådan set ret stolte af! 

Fuld gennemsigtighed – og fuld valuta for pengene

Vi indrømmer det: Det er ikke en helt let opgave at finde og modtage billig strøm. Sammenlign fx bare de første par elselskaber på markedet, og du vil formodentlig hurtigt finde ud af, at både priser og serviceniveau vil variere betydeligt.

Men hvor og hvordan finder du så den billigste strøm i Danmark? Vi har et ret solidt bud…

Hos nettopower går vi ”all in” på at levere billig strøm til hele landet – uden at det bliver på bekostning af det høje serviceniveau og de høje kvalitetsstandarder.

Hvordan? Ganske enkelt ved at gøre vores kunders elforsyning så simpel, nem og prisvenlig som overhovedet muligt. Vi er åbne og ærlige i alt, hvad vi gør og siger, og vi står 100 % inde for alle vores ydelser samt det bagvedliggende værdigrundlag. Det betyder også, at vi intet har at skjule, men tværtimod gør en stor dyd ud af altid at være gennemsigtige i vores service.

Af den årsag har vi påtaget os ansvaret løbende at sammenligne billig strøm på markedet, hvilket har resulteret i adskillige prissammenligninger i tidens løb. Her belyser vi de billigste leverandører såvel som de dyreste – netop fordi vi ønsker mere åbenhed på et ellers uigennemskueligt og uoverskueligt elmarked.

Vores strøm er bare billigere strøm.

Vi kan ikke levere bedre strøm. Og vi kan heller ikke gøre skatter og afgifter billigere. Det er der ingen, der kan. Alle leverandører af strøm leverer det samme strøm – uanset hvad der bliver fortalt. Og alle leverandører har de samme skatter og afgifter, fordi det er fastlagt af staten. Men der, hvor vi rent faktisk kan gå ind og gøre en forskel, er på selve strømmen (kWh) – altså det som én kWh koster, hvis skatter og afgifter samt transport er trukket fra. For på netop dette område er nettopower ubestridt blandt de absolut billigste i hele landet.

På den strømmen kan vi typisk gøre det billigere end vores konkurrenter, hvilket for det første skyldes, at vi har bygget vores egne systemer. De fleste energiselskaber lejer sig ind på systemer til at varetage kunder samt sælge og købe billig strøm. Her har vi i stedet valgt ”gør-det-selv”-metoden og skabt vores egne systemer, hvilket følgelig sparer os for de tunge udgifter, som mange strømleverandører har.

For det andet skyldes vores konkurrencedygtighed i den grad også, at vi ikke direkte ønsker at kapitalisere på vores kunder. Vores mål er ganske enkelt ikke at tjene lige så meget på en kunde, som vores konkurrenter gør. Omvendt tror vi på, at vi kan skabe en gunstig og blomstrende forretning ved at skabe værdi for vores kunder – gennem optimal kundeservice og billig strøm. Det er i vores optik vejen til den kundetilfredshed, som nettopower lever og ånder for.

Sådan virker det – 3 hurtige steps

Vi har samlet lidt information om, hvordan processen forløber fra, at du tilmelder dig billig strøm hos nettopower, til at du begynder at spare penge på din elregning. Det hele sker nemt, hurtigt og ubesværet igennem tre simple steps, som vi har beskrevet for dig nedenfor.

1. Nem og hurtig tilmelding

Det tager ikke mere end fem minutter at tilmelde sig billig strøm hos os. Det foregår online på vores hjemmeside, og vi står selvfølgelig altid til rådighed, hvis du skulle få brug for hjælp til det.

2. Vi godkender
dit skifte

Efter få dages tid bliver dit skifte godkendt, og du er nu meget tæt på at kunne nyde godt af både billig strøm, simple regninger og en god kundeservice.

3. Levering af
billig strøm

Når skiftet er godkendt, skal du bare læne dig godt tilbage og afvente, at du inden for 2-5 uger officielt bliver registreret som kunde hos nettopower. Vi byder dig hjertelig velkommen!

En billig strømleverandør – uden de store dikkedarer

Hos nettopower gider vi ikke alt for meget bøvl og udenomssnak. Vi er bogstaveligt talt en billig elleverandør – uden de store dikkedarer.

Og hvad betyder det så for dig? Jo, det betyder blandt andet, at vi udelukkende opererer med variable elpriser, da det er er den billigste løsning for vores kunder. I de seneste fire prissammenligninger, som figurerer i Energitilsynets årlige prissammenligningsrapport, har vi blandt andet (igen, igen) præsteret to skarpe topplaceringer:

  • En førstepladspå variable elpriser i kategorien op til 1.800 kWh/år i Østdanmark samt Vestdanmark.
  • En andenpladspå variable elpriser i kategorien op til 4.500 kWh/år i Østdanmark samt Vestdanmark.

Disse resultater er endnu engang med til at sætte en fed streg under, at vi fortsat er blandt de absolut mest prisvenlige elselskaber på markedet med billig strøm.

Vi har valgt kun at fokusere på ét eneste produkt – nemlig de føromtalte variable priser. Det betyder, at prisen svinger efter børsen i modsætning til eksempelvis en fast pris, som er fastlåst i 1-3 år. Og det gør dit elforbrug langt billigere på længere sigt.

Der er dog visse få tilfælde, hvor vi mener, at det godt kan give god mening at vælge en fastpris. For eksempel i de tilfælde, hvor man er interesseret i at skifte strømprodukt hver sjette måned eller hyppigere. Her kan man i så fald være heldig at finde nogle billigere introduktionstilbud, som man vil kunne skifte rundt mellem. Denne tilgang er ikke umiddelbart anbefalelsesværdig, da man hurtigt kan blive fanget i en dyr abonnementsløsning efter endt introduktionsperiode, hvis man ikke ved, hvad man gør, når man søger efter billig strøm.

Af den grund anbefaler vi altid, at man vælger en variabel pris, da man således kan fokusere på andet end sin elregning. Den er nemlig i trygge hænder – hos nettopower.

Når du bliver kunde hos os, får du et login til din helt egen selvbetjening. Her har du adgang til en masse vigtig information såsom timepriser, strømforbrug, fakturaer og meget mere. Skulle du ønske mere information, end hvad selvbetjeningen kan levere, er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi sammen kan skaffe dig noget billig strøm.

Tilmeld dig billig strøm – allerede i dag

Tilmeld dig til billig strøm allerede i dag eller kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Vi ser frem til at invitere dig ind i nettopower-familien.