Skift elselskab

 

Se vores video om, hvordan du tilmelder dig, og få billig el og fantastisk kundeservice fra NettoPower. Skift elselskab - det er nemt og simpelt at skifte elselskab

Vi ønsker at gøre det så let for dig som overhovedet muligt at skifte elselskab. Derfor har vi lavet blandt andet lavet en video, der fortæller om hvordan man tilmelder sig. Se videoen, og oplev hvor nemt det er at skift elselskab. Når du har tilmeldt dig klarer vi overflytningen til os. Du kan bruge elpris.dk til at sammenligne vores priser med vores konkurrenters. NettoPower sætter en ære i at levere billig strøm og fantastisk kundeservice - det er blandt andet derfor, at vi topper Trustpilots liste over de bedste energiselskaber. Vi vil også gerne høre din mening.

 

 

 

 

NettoPowers guide til skift af elselskab

Vi har skrevet en simpel guide, som hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning

Det kan være svært at hitte ud af det, når man skal skifte elselskab. Det kan også tit virke udbetydeligt med de små forskelle der er på de forskellige leverandører, men bag de ens facader gemmer der sig altså vidt forskellige virksomheder og principper. Vi har gjort vores bedste for at rede trådene ud, sådan at du har nogle klare rammer til at træffe en god beslutning når du skal skifte elselskab. Du kan blandt andet læse om hvordan man bruger elpristavlen, hvordan man kan vægte service/pris balancen, hvordan man undgår at falde for sælgernes tricks, og hvordan man helt lavpraktisk bærer sig ad med at skifte elleverandør. Guiden er fra før 1. april 2016, det vil sige at vi har fået nye regler på elmarkedet siden. Dog er mange af punkterne stadig meget aktuelle, hvorfor vejledningen stadig er oppe. 
 
 
 

 På kundens side

Elmarkedet er uigennemskueligt, og alt for mange kunder føler sig snydt. NettoPower ønsker at ændre branchen.

 
skift-elselskab-bog

Guide til skift af elselskab

Forvirret af elmarkedet? Vi tilbyder en gratis guide, som hjælper dig med at skifte elselskab. 

Lær mere

 

>Bedste service

NettoPower har branchens bedste kundeservice. Vi er det eneste elselskab i Danmark, som scorer 5 stjerner på Trustpilot.

 

Hvad siger vores kunder om os?

Læs uafhængige anmeldelser af NettoPower fra Trustpilot

 

Bliv kunde

Tilmeld dig nu eller kontakt os, hvis du har spørgsmål

Tilmeld dig nu     Kontakt os