Information om én samlet regning

Vi er så småt gået i gang med at forberede os til 1. april 2016, hvor engrosmodellen træder i kraft

Vi er så småt gået i gang med at forberede os til 1. april 2016, hvor engrosmodellen træder i kraft og hvor vi herefter kan tilbyde én samlet regning. Når engrosmodellen træder i kraft, så vil regningen fra os være på skatter, afgifter, transport og den rene el. Det bliver derfor endnu nemmere at være kunde hos NettoPower.
I øjeblikket modtager man to regninger – én fra netselskabet og én fra os. Fremover bliver til én samlet regning fra NettoPower. Forsyningssikkerheden og kvaliteten forbliver den samme – den eneste forskel er blot at man kun modtager én regning. Som kunde skal man ikke aktivt ind og gøre noget. Vi vil blot, når det bliver aktuelt, sende en opdateret version af vores forretningsbetingelser ud på e-mail. Her vil det fremgå, at vi overtager hele regningen.
I det nye år vil vi ydermere lave en speciel side på NettoPower.dk, hvor vi samler alt nødvendig information om engrosmodellen. Vi glæder os utroligt meget til de nye regler på elmarkedet og man skal endelig ikke tøve med at kontakte os, hvis man er det mindste i tvivl om noget.
Skulle man blive det mindste i tvivl om et eller andet, så kan man altid kontakte vores kundeservice.

Nyhed / 4 december 2015