NettoPower er igen Danmarks billigste leverandør af el

Stor prissammenligning af danske variable elpriser i perioden 1. april 2016 til 1. april 2017

1 april 2016 blev der introduceret en ny el-reform kaldet engrosmodellen. Den skulle gøre elmarkedet mere overskueligt –  og måske vigtigst af alt – fremme konkurrencen blandt landets mange elleverandører. Der er gået lidt over ét år, siden engrosmodellen blev indført. Derfor har vi hos nettopower sammenlignet priserne for at se, hvordan vi har klaret os i forhold til vores konkurrenter.

Vi nævner ofte, at vi har billig el, og derfor har vi fundet det interessant at kigge på, hvordan vi er placeret i forhold til et gennemsnitsforbrug for vores kunder. Gennemsnitsforbruget for alle vores privatkunder ligger på 3500 kWh. Det har vi har brugt som udgangspunkt for vores undersøgelse.

Vi har hver måned indhentet rå elpriser (uden skatter, afgifter og transport) for samtlige variable el-produkter, der har været tilgængelige i hele Danmark i minimum 11 måneder fra perioden 1. april 2016 til 1. april 2017 – dog ikke introduktionstilbud.

Herefter har vi udregnet en gennemsnitlig kWh-pris for alle produkter, hvorefter selskabernes abonnementer, betalings- og oprettelsesgebyrer er tilføjet.

Til sidst har vi regnet en totalpris for 12 måneder ved et årsforbrug på 3.500 kWh.

Resultatet er, at vi hos nettopower, indtager førstepladsen i prissammenligningen med produktet ”Altid billig el”.

Intet abonnement og ét produkt.

Denne gang viser prissammenligningen igen, at det er mest fordelagtigt for kunderne at vælge et selskab, som koncentrerer sig om ét enkelt produkt.

– Vi har svært ved at forstå, hvorfor det skal være så ugennemskueligt at være el-kunde i Danmark. Det er til at skabe forvirring og usikkerhed blandt forbrugerne, når selskaber tilbyder mange produkter. Hos nettopower har vi kun ét produkt, og sådan bliver det ved med at være. Alle vores kunder får dermed den samme billige elpris uden at skulle bekymre sig om at blive kastet rundt mellem oftest dyrere produkter. Det behøves ikke at være kompliceret at være el-kunde i Danmark, konkluderer Frank Bengtsson, direktør i nettopower.

Frank Bengtsson hæfter sig også ved at nettopower er den eneste elleverandør i prissammenligningen, som ikke tilføjer et ekstra abonnement på el-delen af regningen.

– Vi er meget overraskede over, at vi er den eneste elleverandør i prissammenligningen uden abonnement. Hos nettopower ønsker vi, at el skal være simpelt at forstå, og det bidrager et abonnement ikke til.

Hos nettopower er vi glade for at vi, trods øget konkurrence, indtager førstepladsen og dermed beviser overfor vores kunder, at når vi siger, vi har billig el – så har vi det også.

Link til prissammenligningen:
Sammenligning danske elpriser 2016/17