NettoPower gør det igen – topplaceringer på det danske elmarked

Det er ikke mere end et år siden, at Energitilsynet udarbejdede en omfattende undersøgelse, der kortlagde landskabet på det danske elmarked anno 2017. Resultatet af denne undersøgelse blev i 2018 offentliggjort i form af en officiel rapport over elpriser og elleverandører. Her var en af konklusionerne, at nettopower for perioden fra den 1. januar til den 31. december 2017 var Danmarks billigste elleverandør målt på variable elpriser med et forbrug på op til 4.500 kWh vest for Storebælt.

Og nu har succeshistorien gentaget sig igen anno 2019 – denne gang med nye og stærke topresultater, der for alvor positionerer og cementerer nettopower som et af landets absolut billigste elleverandører.

Energitilsynets prissammenligningsrapport 2019: nettopower ligger fortsat i toppen

I oktober udsendte Energitilsynet deres årlige og bagudrettede rapport Hvad kostede strømmen i 2018? over elpriser, elprodukter og elleverandører i Danmark for 2018. Denne rapport udarbejdes med henblik på at gennemsigtiggøre detailmarkedet for el, så forbrugerne kan træffe en velinformeret beslutning om deres elleverandør.

Endnu en gang tegner der sig et karakteristisk mønster af, at nettopower er blandt de billigste på elmarkedet. Rapportens resultater taler deres tydelige sprog og afslører to flotte topplaceringer for nettopower:

  • En førsteplads på variable elpriser i kategorien op til 1.800 kWh/år i Østdanmark samt Vestdanmark.
  • En andenplads på variable elpriser i kategorien op til 4.500 kWh/år i Østdanmark samt Vestdanmark.

Top 3: Elleverandører for variable elpriser i kategorien op til 1800 kWh/år i Vestdanmark.

Top 3: Elleverandører for variable elpriser i kategorien op til 4500 kWh/år i Østdanmark.

Disse to resultater skal samtidig ses i lyset af rigtig gode og stabile placeringer i rapportens andre kategorier, hvilket samlet set er med til at bevise, at vi som elleverandør er lykkes med at videreføre sidste års stålsatte ambition om fremover at bibeholde en førerposition i Danmark.

2017-rapporten viste gode takter – i det fortsætter i år…

De stærke resultater i dette års rapport kan med fordel sammenlignes med 2018-rapporten. Her indkasserede nettopower nemlig også en solid førsteplads som den elleverandør i Danmark med de billigste variable elpriser med et forbrug på op til 4.500 kWh vest for Storebælt (i perioden fra den 1. januar til den 31. december i år 2017).

Og de gode statistikker stopper ikke her. Faktisk har nettopower nu de foregående fire år løbet med placeringen som Danmarks billigste elselskab, og en enkelt gang endte nettopower som det andet billigste elselskab.

Med andre ord: 2017-rapporten viste rigtig gode takter – og det fortsætter på alle tænkelige måder i 2018. En positiv udvikling, som, vi tror og håber på, kan gentage sig år efter år i fremtiden.

Du kan læse meget mere om sidste års rapport fra Energitilsynet her.

”Altid billig el” – et produkt, der lever op til sit navn

Hos nettopower mener vi, at vores succeshistorie og fortsatte succesrate skal findes i vores grundlæggende filosofi, der bygger på et ønske om ”Altid billig el” – til alle vores kunder. En filosofi, der skinner igennem vores simple og samlede produkt, der meget beskrivende bærer samme produktnavn.

Vi ønsker at være det prisvenlige alternativ til de store og dyre elselskaber på markedet. Og det kommer tydeligt til udtryk i vores ydelser samt vores vision om altid at levere kvalitetsservice med kunden i centrum.

Ønsker du yderligere information og viden om, hvem nettopower er, og hvad vi som elleverandør kan gøre for dig, må du endelig ikke tøve med at kontakte os eller tilmelde dig nu.