Vi går ind på gasmarkedet

Skriv dig op allerede nu - så kontakter vi dig når vi kan tilbyde billig gas

Naturgas til hele Danmark

Hvis du på det seneste er faldet over ”Naturgas” eller andet lignende på vores side så har du læst korrekt. Vi har længe haft lyst til at skabe noget konkurrence på gasmarkedet og har henover sommeren besluttet os for endelig at gøre det. Det betyder, at vi er gået i gang med at arbejde på at kunne tilbyde gas til hele Danmark. Konceptet bliver det samme som med vores el. Det betyder simple regninger, lave priser og god kundeservice. Selvom vi påbegynder arbejdet med at kunne tilbyde gas nu, så går der formentlig noget tid før vi har det hele klar. Vi har derfor sørget for at man kan skrive sig op til at få gas og når vi er klar, så kontakter vi alle, som ønsker dette. Hvis man skriver sig op, så er man ikke bundet til en aftale – det betyder blot at man kunne være interesseret I et tilbud om billig gas.

Vi lover at der kommer meget mere information om gas de næste måneder og har man spørgsmål så er man altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Rigtig god sommer herfra.   

Comments

A
 
Trustpilot

NettoPower er i toppen over Danmarks bedst anmeldte energiselskaber på Trustpilot. 

 

Find os på trustpilot

NettoPower kundeservice
Vi elsker at tale energi

Vores kunder er i centrum af vores virksomhed. Hvis du har brug for hjælp til at forstå, hvordan NettoPower arbejder, kan du kaste et blik på vores spørgsmål og svar (FAQ) eller ringe til os på 70 500 500.

 

Spørgsmål og svar