Engrosmodellen

Bliv klogere på, hvad engrosmodellen betyder for dig.
Læs om de tre vigtigste elementer herunder.

Hjem / Engrosmodellen

Engrosmodellen

Èn regning

Efter 1. april 2016 modtager du kun én regning. Regningen vil være på skatter, afgifter, transport og den rene el. Det bliver derfor endnu nemmere at være kunde hos nettopower.

Et aktivt valg

Hvis du ikke aktivt selv har valgt en elleverandør på det tidspunkt, hvor du flytter ind i din nye bolig, har den hidtidige elleverandør på adressen ansvaret for at sende dig et tilbud på en elaftale. Hvis du ikke foretager dig noget, inden fristen for tilbuddet udløber, træder den fremsendte aftale automatisk i kraft.

Èn kontakt

Aflæsning af måler samt sikkerheds- og forsyningssikkerhedsmæssige spørgsmål skal stadig rettes til netselskabet. Andre spørgsmål som regningsspørgsmål, flytning, afbrydelse af strøm skal rettes til os (elleverandøren).

Hvad er formålet med engrosmodellen?

Engrosmodellen skal bringe øget konkurrence, og sikre en mere gennemskuelig fordeling af ansvar blandt netselskab og elleverandør.

Hvis man har lyst til at få flere informationer om engrosmodellen kan man besøge Dansk Energi, som har samlet mere information om dette. Nederst på denne side har vi samlet en række spørgsmål og svar, som er blevet stillet i forbindelse med de nye regler. Hvis man stadig ikke har fået svar på, hvad de nye regler betyder så er man mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, som vil stå klar til at besvare alle spørgsmål. 

Bliv kunde og få billige elpriser

Tilmeld dig nu eller kontakt os, hvis du har spørgsmål om vores elpriser